Over mij

Mijn naam is William Trappeniers en je kan mij in één deelzin omschrijven als een geboren Leuvenaar. In Leuven is het eigenlijk eerder traditie om te vragen van welk jaar je bent dan wel hoe oud je bent; dat maakt van mij een Leuvenaar van 1980. Af en toe word ik al eens de netwerk-kerel genoemd, maar daar zit mijn opleiding als informaticus/ systeemanalist voor iets tussen; het trotse product van het rijks- en gemeenschapsonderwijs. Een gezonde waaier aan brede interesses houdt me actief. Vroeger begon dat met een flinke portie scouts in o.a. het Spaanse Madrid, en dat evolueer nog steeds met ander vrijwilligerswerk, zoals bij de vriendenkring ‘Graag Derbij’, Leuven Curieus, Café Jardin en nog meer van dat.

Soms word ik ook een socialist genoemd, vooral omdat ik een voorstander ben van een eerlijke samenleving met bijv. een lastenverdeling volgens ieders vermogen, waar het principe van inkomstenherverdeling helaas niet kan aan ontbreken. Mijn opvattingen over andere thema’s zoals o.a. huisvesting, innovatie, jeugdwerk, vrijwilligerswerk, leefomgeving en energie, werken die koosnaam alleen maar in de hand.

Zo moeten we met z’n allen afstappen van de elitaire energiebronnen en kiezen voor duurzame hernieuwbare energie. De ‘Samen Sterker’ acties zorgen ervoor dat consumenten en KMO’s kunnen vergelijken en overstappen naar betaalbare groene energie en andere duurzame oplossingen. Meer info op www.samensterker.be of op deze site.

In een stad als Leuven moeten we ons blijven inzetten voor basiszorg, een aangename leefomgeving en betaalbare woningen voor iedereen. Met ruimte voor ieders talent en slimme investeringen bouwen we verder aan een dynamisch Leuven.

De meest recente geschiedenis van mezelf is nog steeds in de maak en kan je volgen via allerhande sociale media, zoals het een IT-er betaamd.
Een greep uit de sociale media waarop je mij kan terugvinden…

Heb je toch nog wat vragen? Stel ze gerust!