Tweede Samenstroom-actie

Samenstroom

Met enige trots kan ik vertellen dat er een nieuwe groepsaankoop van start gaat! Hiervoor slaan sp.a Vlaams-Brabant en sp.a Limburg opnieuw de handen in mekaar, samen met ABVV Vlaams-Brabant, ABVV Limburg en Socialistische Mutualiteit Brabant. Met een samenaankoop kunnen gezinnen een pak geld besparen op hun energiefactuur. Hoeveel dat voor u persoonlijk zal zijn, komt u te weten wanneer u vrijblijvend deelneemt aan de actie.

Tot en met 20 mei 2012 kan iedereen zich inschrijven op de nieuwe groepsaankoop van gas en elektriciteit. Op 21 mei 2012 bieden alle energieleveranciers tegen elkaar op om u de laagst mogelijke prijs aan te bieden. U krijgt hierna een persoonlijke offerte per mail toegestuurd, geheel vrijblijvend en met de nodige tijd om de bedongen prijs te vergelijken met andere leveranciers. Tot en met 1 juli 2012 kan u beslissen of u van energieleverancier wil overstappen.

Meer info over samenstroom kan u op deze site vinden en voor meer info en inschrijvingen kan u terecht op www.samenstroom.be.